Uitblinkende Superboer speelt zich in kijker en kan weg: Verbaast me niets

Uitblinkende Superboer speelt zich in kijker en kan weg: "Verbaast me niets"

23-02-2016 08:08

De Graafschap was dood en begraven, maar is na de winterstop opgestaan. De Superboeren maken ineens weer kans op handhaving in de Eredivisie en Andrew Driver is één van de drijfveren van de Doetinchemmers. De Graafschap wil graag met hem verder.

De 28-jarige Engelse middenvelder, die lang in Schotland speelde, heeft een aflopend contract. De Graafschap wil volgens de Gelderlander snel met Driver om tafel om te verlengen. Maar diverse clubs hebben belangstelling voor hem, waaronder Schotse clubs. "Ik kan daar niets over zeggen. Het ligt allemaal bij mijn zaakwaarnemer", stelt Driver in de krant.

"We gaan snel met Andrew Driver om tafel", haakt Peter Hofstede, technisch manager van de club, in. "Het verbaast me niets dat andere clubs hem volgen, want hij speelt uitstekend. Ik hoop dat hij ook aan ons denkt, want De Graafschap heeft hem natuurlijk aan het begin van dit seizoen de kans gegeven. Toen hij in juli kwam, was hij totaal niet fit. Maar toen zag iedereen zijn potentie al."

Ook met Nathaniel Will, Ted van de Pavert en Robin Pröpper wordt gesproken. "Verder hebben Karim Tarfi, topscorer Vincent Vermeij, Kristopher Vida en Lion Kaak een aflopend contract, maar bij hen hebben wij een eenzijdige optie. We kunnen dus hun contract verlengen. De noodzaak om snel te praten is bij deze vier spelers dus niet zo groot", besluit Hofstede.