PSV voegt daad bij woord en legt aanvaller tot zomer van 2020 vast

PSV voegt daad bij woord en legt aanvaller tot zomer van 2020 vast

25-02-2016 14:12
2

Nikolai Laursen heeft een nieuw contract ondertekend bij PSV. De Eindhovenaren versterkten zich afgelopen zomer met de achttienjarige Deen en doen er na amper een halfjaar een schepje bovenop.

Het contract van Laursen is opengebroken en verlengd tot de zomer van 2020, zo maakt technisch manager Marcel Brands donderdagmiddag bekend op de PSV-website. De oude overeenkomst liep medio 2018 af.

De aanvaller kwam afgelopen zomer op zeventienjarige leeftijd over van het Deense Brondby en maakt veel indruk in zijn eerste maanden in Eindhoven. Die ontwikkeling wordt nu beloond met een nieuwe verbintenis. PSV meldt dat beide partijen al de intentie hadden uitgesproken om het contract met twee jaar te verlengen, zodra Laursen zijn achttiende verjaardag zou vieren.

Laursen maakte zijn officieuze debuut voor de hoofdmacht van PSV in de voorbereiding, maar een enkelblessure zat hem de afgelopen maanden dwars. Inmiddels is hij weer fit. Laursen staat op de lijst van PSV-spelers die speelgerechtigd zijn voor de Champions League.