PSV'er Zoet laat Messi achter zich en is Champions League Speler van de Week

PSV'er Zoet laat Messi achter zich en is Champions League Speler van de Week

26-02-2016 12:40
11

Een mooi bericht van de UEFA: Jeroen Zoet is uitgeroepen tot Speler van de Week in Champions League. De doelman van PSV laat daarmee onder meer Lionel Messi achter zich.

Op de website van de UEFA konden fans sinds donderdagochtend stemmen op de beste speler van de afgelopen vier Champions League-wedstrijden, waaronder PSV - Atlético Madrid. Zoet kreeg maar liefst 44 procent van de stemmen, waarmee hij Messi (FC Barcelona, veertig procent), Paulo Dybala (Juventus, tien procent) en Sergio Agüero (Manchester City, zes procent) aftroeft.

Wedden

Meer odds

Zoet liet zich woensdagavond bij PSV-Atletico Madrid (0-0) in positieve zin gelden in het Philips Stadion. Met een aantal knappe en vooral zeer belangrijke reddingen op onder meer een poging van Antoine Griezmann hield hij PSV op de been, waardoor de ploeg van trainer Phillip Cocu nog altijd zicht heeft op de kwartfinales van het miljoenenbal. De return heeft plaats op 15 maart in het Vicente Calderon.

De UEFA selecteerde Zoet donderdag al voor het Champions League Team of the Week. Ook Jeffrey Bruma stond in het sterrenteam, evenals Arjen Robben.