Ronaldo zorgt voor verbazing bij aartsrivaal: 'Wij screenen een speler nauwkeurig'

Ronaldo zorgt voor verbazing bij aartsrivaal: 'Wij screenen een speler nauwkeurig'

29-02-2016 12:30
21

Vicevoorzitter Jordi Mestre van FC Barcelona vindt het onbegrijpelijk dat Real Madrid-speler Cristiano Ronaldo zich boven zijn teamgenoten plaatste na de nederlaag tegen Atlético Madrid. Ronaldo zei dat als iedereen op zijn niveau zou presteren Real misschien bovenaan zou staan.

"Ik wil niemand tekort doen, want ik denk dat al onze spelers goed zijn, maar om een belangrijke en lange competitie als de Primera Division te winnen heb je de beste spelers nodig", waren de woorden van de Portugees. Volgens Mestre zal zoiets nooit worden gezegd door een speler van Barcelona. "Wij screenen een speler nauwkeurig voordat hij een contract krijgt aangeboden. Ik kan me dit gedrag bij ons niet voorstellen", zegt hij tegen Marca.

Mestre zag Real met 0-1 verliezen en daarmee vrijwel zeker afhaken in de titelstrijd. "Een gelijkspel was voor ons de beste uitslag geweest, maar ik zie persoonlijk Real Madrid altijd graag verliezen." Barcelona heeft met twaalf competitieduels te gaan een voorsprong van acht punten op Atlético en twaalf punten op Real. "Maar de competitie is nog nooit eind februari al beslist."