Zaterdag én dinsdag een wedstrijd, dat is fysiek zwaarder dan men denkt

"Zaterdag én dinsdag een wedstrijd, dat is fysiek zwaarder dan men denkt"

01-03-2016 20:38
1

Kyle Ebecilio maakte deze winter de verrassende overstap van Nottingham Forest naar ADO Den Haag. Vrijdag wacht het duel met FC Twente, een pikant duel voor de middenvelder.

Eerder liet de middenvelder al weten een naar gevoel te hebben overgehouden aan zijn periode in Enschede. "Ik wil er eigenlijk niet meer over praten. Die situatie heeft mij geen goed gedaan. Ik had een akkefietje met de trainer en dat is me nooit meer vergeven. In de zomer hoor je dan een nieuwe kans te krijgen, maar dat is niet gebeurd", zei hij eerder tegen de NOS.

Afgelopen zaterdag stond hij voor het eerst in de basis tegen PSV (2-0 verlies). "Ik wil alles spelen, maar Twente is wel een speciaal duel voor mij", zegt hij tegen Haaglanden Voetbal. "Als ik soor? Daar heb ik nog niet over nagedacht. Maar juichen ga ik wel."

Het is voor Ebecilio wel even wennen nu hij weer terug is in Nederland. "De trainingen en de wedstrijden zijn in Engeland veel zwaarder. Vergeet niet het aantal wedstrijden dat de clubs in de Championship spelen. Zaterdag, dinsdag, zaterdag, weekje niet en dan weer zaterdag en dinsdag. Dat is zeker fysiek veel zwaarder dan men denkt."