Atlético scoort erop los in eigen huis: PSV kan borst natmaken

Atlético scoort erop los in eigen huis: PSV kan borst natmaken

01-03-2016 23:13
19

Atlético Madrid heeft dinsdagavond met speels gemak gewonnen van Real Socidad. In het competitieduel met de Spaanse middenmoter werd er met 3-0 gewonnen door de ploeg van trainer Diego Simeone, die tegen PSV maar niet voor elkaar kreeg het net te vinden.

Na 45 minuten stond er 1-0 op het scorebord van Estadio Vicente Calderón, de thuishaven van Atléti. Socidad-verdediger Diego Reyes zorgde voor de openingstreffer door de bal in eigen doel te tikken. Na rust verdubbelde de dertigjarige centrale verdediger Diego Godin al na één minuut de score, na een assist van Luciano Vietto. Tot slot was het de Fransman Antoinne Griezmann die de score na zo'n zestig minuten uitbreidde naar een comfortabele 3-0, waar het ook bij bleef.

15 maart neemt PSV het weer op tegen de huidige nummer twee van Spanje. Doordat De ploeg van Phillip Cocu afgelopen woensdag knap 0-0 gelijkspeelde, heeft het nog kans om door te stoten naar de kwartfinale van de Champions League. De Eindhovenaren kunnen hun borst echter natmaken want de defensie van de Spaanse vechtmachine staat als een huis. In de Spaanse competitie incasseerde Atlético pas elf tegendoelpunten in 26 wedstrijden.