Dit was de ochtend: Ajax kan profiteren van Twente-malaise, interesse in Langeler

Dit was de ochtend: Ajax kan profiteren van Twente-malaise, interesse in Langeler

Gepubliceerd: donderdag 3 maart 2016 om 12:00do 03-03-2016 om 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

FC Twente in grote problemen
Het voortbestaan van FC Twente hangt aan een zijden draadje. Het is zelfs zo dat de hulp van oud-bestuurders Aldo van der Laan en Joop Munsterman nodig is. Bert van Oostveen, directeur van de KNVB, is keihard en wil de mensen in Twente wakker schudden. (de Volkskrant)

Ajax mogelijk nieuwe koploper bij snel licentieverlies
Mocht FC Twente daadwerkelijk de proflicentie verliezen, dan pakt Ajax mogelijk de koppositie over van PSV. Als het nog tijdens het lopende seizoen tot die straf komt, worden er zes punten van het totaal af gehaald bij PSV. De KNVB is verschillende scenario's aan het bekijken. (Algemeen Dagblad)

Willem II gerustgesteld door UEFA na nieuw omkoopschandaal
Willem II wordt opnieuw genoemd in een matchfixingzaak. Dit keer gaat het om de wedstrijd op 17 januari 2016 tegen NEC Nijmegen (1-0 verlies). Willem II is door de KNVB en de UEFA gerustgesteld in dit nieuwe omkoopschandaal. UEFA heeft volgens Van Gool namelijk geen verdachte gokbewegingen gezien rondom het genoemde duel. (NOS)

Galgenwaard geeft VVSB staande ovatie
VVSB kreeg woensdag niet alleen een staande ovatie van de eigen aanhang, ook de Utrecht-fans hadden een mooi warm applaus over voor de club uit Noordwijkerhout. Na de wedstrijd bleef het uitvak feestend doorgaan

Nederlandse basisdebutant United maakt indruk op Van Gaal
Timothy Fosu-Mensah heeft een verpletterende indruk achtergelaten op Manchester United-manager Louis van Gaal. De trainer stelde dat de Nederlander zijn ploeg gered heeft tegen Watford. Van Gaal legt uit waarom. (Sky Sports)

PSV kan nieuwe Eredivisie-trainer leveren
Art Langeler kan zomaar de nieuwe trainer van sc Heerenveen worden. De coach is nu nog hoofd jeugdopleiding van PSV, maar heeft een oriënterend gesprek gevoerd met de Friezen, die een opvolger voor Foppe de Haan zoeken. Hans Vonk, technisch manager van Heerenveen, en Langeler reageren. (Leeuwarder Courant)

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws