'Twente en talloze andere clubs staan in de rij voor toptalent uit België'

'Twente en talloze andere clubs staan in de rij voor toptalent uit België'

05-03-2016 10:48
5

FC Twente is één van de clubs die in de rij staan voor een toptalent van KSV Roeselare, dat opvallend veel telefoontjes ontvangt. De reden? Talloze scouts uit binnen- en buitenland willen Nabil Dahmani aan het werk zien.

Dahmani is een 19-jarige Franse Algerijn, die dit seizoen een erg goede indruk heeft achtergelaten bij de Belgische tweedeklasser. De middenvelder speelde achttien keer voor de Belgen. In totaal heeft Dahmani zeven assists achter zijn naam staan. Bovendien is de Franse Algerijn technisch erg begaafd en geldt hij als één van de talentvolste spelers in de Proximus League. En dat zorgt natuurlijk voor toenemende interesse van verschillende clubs.

La Dernière Heure meldt dat een Belgische topclub interesse heeft om de tiener over te nemen. Die club zou Anderlecht zijn. De Belgische topclub moet onder meer afrekenen met Twente. Maar ook AS Monaco, Olympique Marseille en VfL Wolfsburg hebben de jonge Dahmani op hun verlanglijstje staan. Belangrijk detail: Dahmani loopt na dit seizoen uit zijn contract bij Roeselare en is zodoende transfervrij op te pikken.