'United wil selectie Van Gaal met 'triple swoop' van kwaliteitsinjectie voorzien'

'United wil selectie Van Gaal met 'triple swoop' van kwaliteitsinjectie voorzien'

09-03-2016 09:59
10

Manchester United heeft een 'triple swoop' voor ogen volgens Britse media. Manager Louis van Gaal wil zijn selectie versterken met een drietal van Bayer Leverkusen, weet het Duitse BILD. Het gaat om de spelers Omer Toprak, Karim Bellarabi en Hakan Calhanoglu.

The Red Devils willen zich in de zomer met het drietal versterken, zo stelt het Duitse medium. Toprak stond al in de belangstelling van United volgens de tabloids, de interesse voor Calhanoglu was er ook, maar de belangstelling voor Bellarabi is nieuw.

Wedden

Meer odds

Bellarabi stond namelijk op de lijst van Liverpool, de aartsrivaal van United. In de voorbije weken hebben scouts van de Mancunians hem aan het werk gezien. Recentelijk tekende Bellarabi overigens een nieuwe verbintenis bij Leverkusen. Hij staat ook op de radar van Arsenal.

Tot slot is er Calhanoglu. De 22-jarige middenvelder maakte vooral indruk met zijn traptechniek en fraaie vrije trappen. Afgelopen zomer wilde United hem al hebben, maar het kwam niet tot een deal. FC Barcelona zit eveneens op het vinkentouw.