Amsterdamse ontmoeting maakt geen indruk in Dortmund: 'Het is een hype'

Amsterdamse ontmoeting maakt geen indruk in Dortmund: 'Het is een hype'

09-03-2016 15:03
1

De kans op een zomertransfer van Ilkay Gündogan naar Manchester City lijkt groot, na de ontmoeting tussen Pep Guardiola en zijn oom Ilhan in Amsterdam. Bij Borussia Dortmund volgt men de berichten met verbazing.

Op de persconferentie in de aanloop naar de Europa League-wedstrijd van Dortmund tegen Tottenham Hotspur gaat Thomas Tuchel in op de hardnekkige geruchten. De trainer is niet teleurgesteld en ook niet overtuigd van de foto's van De Telegraaf.

Wedden

Meer odds

"Of ik overtuigd ben dat Gündogan gaat blijven? Nee", antwoordt Tuchel woensdagmiddag. "Ik zou dat wél zijn als hij ook daadwerkelijk een contract tekent bij een andere club. Ik weet dat wij hem ook een mooi aanbod kunnen doen. Ik ben op dit moment niet teleurgesteld en ook niet overtuigd. Iemand rond Gundogan heeft iemand rond Guardiola ontmoet. Ik snap de hype niet."

Gündogan zou voor 23 miljoen euro op weg zijn naar Manchester City, waar hij 120.000 euro per week kan verdienen. De Duitse middenvelder, na lang blessureleed weer een vaste waarde bij Dortmund, staat tot medio 2017 onder contract in het Signal Iduna Park.