'Aubameyang verbaast Dortmund met jawoord voor deal van 100 miljoen'

'Aubameyang verbaast Dortmund met jawoord voor deal van 100 miljoen'

10-03-2016 20:12
9

Voor de tweede dag op rij gonst het van de geruchten over een naderende transfer van Pierre-Emerick Aubameyang naar Real Madrid. De Spaanse grootmacht zou een akkoord hebben bereikt met Borussia Dortmund.

Eerder deze week meldden Duitse media dat Aubameyang voor honderd miljoen euro de overstap naar Real Madrid gaat maken. Die geruchten werden vervolgens de kop ingedrukt door Dortmund, maar dat blijkt niet genoeg om een nieuwe geruchtenstroom te stoppen.

Het Spaanse AS bericht donderdagavond dat de Spaanse en Duitse topclub elkaar nog niet helemaal hebben gevonden. Aubameyang zou er echter al wel uit zijn. De Gabonese doelpuntenmachine schijnt zijn jawoord te hebben gegeven aan De Koninklijke. Aangenomen wordt dat de komst van Aubameyang het vertrek van Cristiano Ronaldo bij Real inluidt.

Aubayemang, die eerder uitkwam voor AC Milan en Saint-Etienne, is al het hele seizoen in bloedvorm bij Dortmund. In 38 wedstrijden was hij goed voor 33 doelpunten. Donderdagavond opende hij de score in de Europa League-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur.