if ((window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth) >= 970) { postscribe('#ads_50', ''); }
Comeback Van der Sar kan ex-collega niet overtuigen: Het is geen Eredivisie

Comeback Van der Sar kan ex-collega niet overtuigen: "Het is geen Eredivisie"

Gepubliceerd: donderdag 10 maart 2016 om 20:40do 10-03-2016 om 20:40

Edwin van der Sar verbaasde de voetbalwereld deze week door zijn besluit om bij VV Noordwijk terug te keren onder de lat. Ook oud-international Ed de Goeij (49) is verrast door de comeback van zijn voormalige collega.

"Eerlijk gezegd hoor ik het voor het eerst", reageert de voormalig doelman van Feyenoord, Chelsea en Oranje in gesprek met Omroep West. "Ik vind het wel een uitdaging. Het is geen Eredivisie, maar het niveau in de hoofdklasse is best wel hoog."

Zelf heeft de De Goeij, die werkzaam is als keeperstrainer in de jeugdopleiding bij ADO Den Haag, een terugkeer nooit overwogen. "Dat heeft ook nooit gespeeld. Natuurlijk heeft het weleens gekriebeld, maar ik denk dat het lichamelijk en geestelijk zo goed is."

Daarmee verwijst de oud-doelman de geruchten dat hij zaterdag zijn rentree zou maken in het doel van Jodan Boys, dat op bezoek gaat bij het Noordwijk van Van der Sar, definitief naar het rijk der fabelen. "Nee, dat ga ik niet doen. Ik ben al te lang uit de running, dus dat is niet verstandig", lacht De Goeij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws