'Real Madrid geeft gas voor Pogba, Neymar, Lewandowski en negen anderen'

'Real Madrid geeft gas voor Pogba, Neymar, Lewandowski en negen anderen'

11-03-2016 12:12
11

Met alleen de eindzege in de Champions League als reële prijs, richt Real Madrid het vizier al op volgend seizoen. De kans is groot dat De Koninklijke gaat huishouden op de zomerse transfermarkt.

Die verwachting spreekt Marca uit. De Spaanse sportkrant pakt vrijdag op de voorpagina uit met een shortlist van twaalf namen, die allemaal op de radar van Real Madrid staan. De Spaanse grootmacht, die opnieuw bezig is aan een teleurstellend seizoen, heeft voor elke linie versterking op het oog.

Het zou gaan om doelman David De Gea (Manchester United), centrale verdedigers John Stones (Everton), Aymeric Laporte (Athletic Bilbao) en Marquinhos (Paris Saint-Germain), linksbacks Ricardo Rodriguez (VfL Wolfsburg) en David Alaba (Bayern München), middenvelder Paul Pogba (Juventus), buitenspelers Eden Hazard (Chelsea) en Leroy Sané (Schalke 04) en pure aanvallers Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund), Robert Lewandowski (Bayern München) en Neymar (FC Barcelona).

Op dit moment is de komst van Aubameyang een hot topic in Madrid, maar een deal van liefst honderd miljoen euro zou nog niet gesloten zijn. Lewandowski en Neymar lijken geen haalbare kaart. Met de zaakwaarnemers van andere spelers zou Real Madrid al wel in gesprek zijn. Om wie het gaat, meldt Marca niet.