if ((window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth) >= 970) { postscribe('#ads_50', ''); }
Van der Sar pikt plekje van Feyenoorder in: Voor mij is het absoluut niet leuk

Van der Sar pikt plekje van Feyenoorder in: "Voor mij is het absoluut niet leuk"

Gepubliceerd: vrijdag 11 maart 2016 om 16:29vr 11-03-2016 om 16:29

De inmiddels al veelbesproken rentree van Edwin van der Sar bij zijn oude amateurclub VV Noordwijk gaat ten koste van reservegoalie Dammes van der Poel. De doelman vindt het mooi dat hij deze week op het trainingsveld staat met de recordinternational van Oranje, maar hij baalt in gesprek met Telegraaf TV tegelijkertijd als een stekker. 

"In principe moet je de club begrijpen", doelt Van der Poel op de verrassende comeback van Ajax-directeur Van der Sar (45), die in 2011 zijn profcarrière beëindigde maar nu dus plots weer onder de lat staat. "Voor mij is het absoluut niet leuk. Maar als je hem vanavond zo op het trainingsveld ziet staan... Dan kan je eigenlijk alleen maar genieten."

"Ik ben zelf een Feyenoord-supporter, dus ergens had ik ook liever niet naast hem gestaan", grijnst Van der Poel vervolgens. "Nu zie ik hem even als voetballer, maar laat hem normaal maar lekker achter de schermen bij Ajax lopen. Ik hoef hem niet voor de camera te zien bij Ajax, haha. Ik ben gewoon voor Feyenoord hoor."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws