'Feyenoord doet ultieme poging en schuift linkspoot aanbieding onder de neus'

'Feyenoord doet ultieme poging en schuift linkspoot aanbieding onder de neus'

18-03-2016 12:54
4

Feyenoord heeft de hoop op een nieuw contract voor Vilhena nog niet opgegeven. De Rotterdammers deden in een eerder stadium al meerdere pogingen om de 21-jarige middenvelder aan zich te binden. De jonge linkspoot heeft tot op heden steeds geweigerd. 

Volgens RTV Rijnmond doet Feyenoord nu een laatste en ultieme poging om de middenvelder alsnog langer in De Kuip te houden. De Rotterdamse club zou Vilhena een riant salaris in het vooruitzicht hebben gesteld om te voorkomen dat de jeugdinternational aan het einde van het seizoen gratis de deur uit loopt.

Vilhena liet in een eerder stadium weten de club aan het einde van het seizoen graag te willen verlaten, maar daar kan de gezondheidssituatie van zijn moeder wellicht verandering in brengen. Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft al meerdere malen aangegeven graag met hem door te willen gaan en ook Toy Vilhena, de vader en zaakwaarnemer van Vilhena, zei graag weer met technisch directeur Martin van Geel om de tafel te gaan zitten.

Ondertussen zouden diverse topclubs uit Engeland en Italië de situatie van Vilhena nauwlettend in de gaten houden. Onder meer de namen van Leicester Cityu, Southampton, AC Milan en zelfs Juventus worden gelinkt aan de Rotterdammer.