Klaassen: 'Ik heb het ook links en rechts gehoord, dat is echt overdreven'

Klaassen: 'Ik heb het ook links en rechts gehoord, dat is echt overdreven'

22-03-2016 10:50
1

Diverse Ajacieden meldden zich maandag in opperbeste stemming bij het Nederlands elftal. Dankzij een 2-0 zege op en bij PSV is Ajax met nog zes duels te gaan de nieuwe koploper van de Eredivisie. De titelstrijd is echter nog lang niet beslist, stelt Davy Klaassen. 

Diverse voetbalkenners stellen dat de landstitel inmiddels een zekerheidje is voor de formatie van trainer Frank de Boer. "Ik heb het ook links en rechts gehoord. Maar het is echt overdreven om te stellen dat we al kampioen zijn. Was dat maar zo", aldus de Ajax-captain in gesprek met De Telegraaf. "Maar er is wel het besef dat we dit nooit meer mogen weggeven. Als je twee punten voor staat met nog zes wedstrijden te gaan, moet je dat over de streep trekken."

Ook collega-middenvelder Riechedly Bazoer meldde zich met een grote glimlach bij Oranje. "Als je in Eindhoven met 2-0 wint, slaap je wel lekker. Zeker omdat het mijn oude club is, was het prettig de drie punten mee te nemen. We hebben het kampioenschap in eigen hand. Winnen we gewoon zes keer, dan hebben we die schaal. We hebben een tik uitgedeeld aan PSV. Hoe dat uitpakt, moeten we zien. Maar het allerbelangrijkste is dat we zelf onze wedstrijden winnen."