Suarez bijt van zich af: Kijk hoe het nu met de FIFA gaat, dat zegt genoeg

Suarez bijt van zich af: "Kijk hoe het nu met de FIFA gaat, dat zegt genoeg"

23-03-2016 10:14
6

Na zijn fameuze bijtincident tijdens het WK 2014 werd Luis Suarez door de FIFA geschorst voor negen interlands. Inmiddels mag de superster van FC Barcelona weer meedoen met zijn vaderland Uruguay. Dinsdag blikte hij nog één keer terug. 

Suarez zette op het mondiale eindtoernooi in Brazilië zijn tanden in de nek van Italië-verdediger Giorgio Chiellini. Uruguay bereidt zich op dit moment in uitgerekend Brazilië voor op twee naderende duels. 

"Sommige dingen gebeuren met een reden. Ik ben nu terug bij Uruguay, in Brazilië... Ik denk dat dit het lot is", aldus de oud-speler van Ajax en FC Groningen in een interview met El Mundo Deportivo. "Het is mooi om terug te zijn. Het hele land heeft me gesteund tijdens de periode dat ik geschorst was. Dat vertrouwen wil ik nu graag terugbetalen."

Suarez deelde ook nog even een sneer uit naar de FIFA. De wereldvoetbalbond heeft hem naar zijn mening onrechtvaardig behandeld. "Natuurlijk heb ik iets verkeerds gedaan, maar ik ben slecht behandeld. Ik denk dat iedereen krijgt wat hij of zij verdient. Kijk hoe het nu met de FIFA gaat, dat zegt genoeg..."