PEC Zwolle hakt knoop door over aflopende contracten: drietal vertrekt

PEC Zwolle hakt knoop door over aflopende contracten: drietal vertrekt

Gepubliceerd: vrijdag 25 maart 2016 om 16:10vr 25-03-2016 om 16:10

Dirk Marcellis, Wouter Marinus en Kevin Begois zijn ook volgend seizoen speler van PEC Zwolle. De eredivisionist heeft de opties in de aflopende contracten van het drietal gelicht.

Boy de Jong, Abdel El Hasnaoui en Samet Bulut kunnen op zoek naar een nieuwe werkgever. PEC heeft de optie in hun contract niet verlengd, meldt de club via de officiële kanalen.

Doelman De Jong, die uit de jeugd komt van Feyenoord, kwam in twee seizoenen slechts een keer in actie. El Hasnaoui kwam afgelopen zomer over van Ajax, maar kan na een seizoen weer vertrekken. Tot dusver speelde hij tien officiële wedstrijden voor PEC. Bulut, die eveneens een Ajax-verleden heeft, moet ook op zoek naar een nieuwe club. Hij speelde een keer voor PEC.

Van het drietal dat bij PEC blijft, zijn Marcellis en Marinus veelvuldig basisspeler. Begois is tweede doelman, maar keepte in de eerste seizoenshelft regelmatig.

Plaats een reactie

Nightcrawler +5926
vrijdag 25 maart 2016 om 16:22
Ook Lazic kan op zoek naar een nieuwe club.

Top nieuws over Marinus en Marcellis. Begois ook prima!
Helaas voor Boy moet hij weg. Potentie genoeg maar hij komt momenteel niet verder dan 3e doelman. Hopelijk krijgt ie bij een andere club een kans. Hauptmeier zal nu wel doorschuiven als 3e doelman

Hasnaoui, Bulut en Lazic terecht weg. Voegen niks toe.
[Reactie gewijzigd op vrijdag 25 maart 2016 om 16:22]
Vind ik leuk
Mall00t +5628
vrijdag 25 maart 2016 om 17:11
En nu Thomas Lam nog even vastleggen, dat zou mooi zijn.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws