Lukaku gooit nog wat olie op het vuur: 'Dat is het doel en liefst volgend seizoen'

Lukaku gooit nog wat olie op het vuur: 'Dat is het doel en liefst volgend seizoen'

26-03-2016 16:24
6

Everton lijkt steeds meer te moeten vrezen voor een vertrek van Romelu Lukaku. The Toffees staan slechts op de twaalfde plaats in de Premier League, terwijl de 22-jarige Belg de wens uitspreekt om volgend seizoen in de Champions League te spelen.

Waar zijn vader zich al uitliet over een vertrek, lijkt Lukaku zelf ook aan te sturen op een transfer komende zomer. De spits wil schitteren in het miljoenenbal en dat lijkt in dienst van Everton onhaalbaar. Dat maakte Lukaku ook duidelijk in gesprek met Sky Sports. "Natuurlijk moet ik in de Champions League spelen. Dat is het doel en liefst al voor volgend seizoen."

Wedden

Meer odds

Een terugkeer naar Chelsea, dat tiende staat in de Premier League, lacht hij weg. "Ik heb niets meer te bewijzen aan Chelsea. Zowel de club als ikzelf hebben de zaak achter ons gelaten. Het was gewoon de beste oplossing voor beiden. Ik heb door Chelsea te verlaten meer speelkansen gekregen. Maar we zullen zien wat de toekomst brengt", aldus de Everton-speler.

Vader Roger Lukaku maakt er geen geheim van waar hij de toekomst van zijn zoon ziet. "Ik zie twee clubs die erg geschikt zijn voor hem: Manchester United en Bayern München", liet hij eerder zaterdag weten.