Van Gaal dreigt ook volgende eigen 'aanwinst' te verliezen: 'Besluit over bod'

Van Gaal dreigt ook volgende eigen 'aanwinst' te verliezen: 'Besluit over bod'

26-03-2016 21:59

Sergio Romero komt bij Manchester United niet heel veel aan spelen toe. De keeper kijkt stiekem om zich heen voor nieuwe kansen. Het Argentijnse River Plate ziet het wel zitten in de doelman van het nationale elftal van Argentinië.

Matias Patanian, de vice-president van River Plate, liet zich positief uit over Romero. "Hij is een heel goede keeper, dat is geen geheim. River is altijd geïnteresseerd in goede spelers en Romero is er daar één van", aldus Patanian volgens The Daily Express.

United-manager Louis van Gaal haalde Romero afgelopen zomer op als mogelijke vervanger voor David de Gea, die naar Real Madrid leek te verkassen. De Argentijn heeft niet in veel duels van United tussen de palen gestaan, waardoor een transfer tot de mogelijkheden behoort. Romero liet eerder zelf ook al weten dat hij graag meer wilde keepen.

River Plate moet overigens nog tot actie overgaan. "Het klopt dat we nog geen contact met hem hebben gezocht. Dat komt doordat we nu wachten op een antwoord van onze coach. Hij moet ons laten weten of we een bod gaan doen", aldus de vice-president Patanian. "Het kan voor hem interessant zijn om naar River te komen. We zijn houder van de Copa Libertadores en willen die titel weer pakken."