'Snelle en verrassende transfer lonkt voor Van Persie na gesprekken op zondag'

'Snelle en verrassende transfer lonkt voor Van Persie na gesprekken op zondag'

27-03-2016 12:42
16

SS Lazio wil een poging wagen om Robin van Persie los te weken bij Fenerbahçe. De Italiaanse club ziet in de Nederlandse spits een prima vervanger voor Miroslav Klose, die bijna aan het einde van zijn loopbaan zit.

Dat meldt Corriere dello Sport. De Italiaanse krant stelt zelfs dat er op zondag al gesprekken zullen plaatsvinden tussen een delegatie van Lazio en het Van Persie-kamp. De voormalig spits van Arsenal en Manchester United lijkt bij Fener niet helemaal op zijn plek te zitten, aangezien coach Vitor Pereira hem lang niet altijd negentig minuten gunt.

De 32-jarige Van Persie is bezig aan zijn eerste seizoen in Turkse dienst en scoorde in 24 competitiewedstrijden al tienmaal. Slechts driemaal maakte hij een hele wedstrijd vol in competitieverband. Het hiervoor genoemde medium loopt al op de zaken vooruit en verwacht dat er snel een akkoord kan komen, aangezien Van Persie enkele dagen op vakantie zou zijn in Milaan. De Nederlanders zou geschrokken zijn van de aanslagen in Istanbul en bereid zijn te vertrekken.