'Liverpool kan dankzij Klopp spelmaker van 38 miljoen kopen van Bayern'

'Liverpool kan dankzij Klopp spelmaker van 38 miljoen kopen van Bayern'

27-03-2016 13:19

Mario Götze ziet een hereniging met Jürgen Klopp wel zitten. Dat meldt de Engelse boulevardkrant The Daily Mirror. De aanvallende middenvelder van Bayern München leek op weg naar zijn oude club Borussia Dortmund. Ook Liverpool blijkt een belangrijke kandidaat.

Klopp staat nu enkele maanden aan het roer bij Liverpool en heeft altijd een goede band gehad met Götze. De Duitser is pas 23 en heeft nog een hele loopbaan voor zich. In 2013 vertrok de spelmaker voor een bedrag van ongeveer 38 miljoen euro van Dortmund naar Bayern, waar hij dit seizoen weinig aan de bak komt. Aangezien het contract van Götze in 2017 afloopt, kan het weleens tot een transfer komen.

Wedden

Meer odds

De berichten over een aanstaande transfer worden ook steeds hardnekkiger. De hiervoor genoemde krant stelt dat Liverpool een grote kans maakt op de krabbel van Götze, omdat Klopp daar werkzaam is. De speler in kwestie staat zeker open voor een hereniging met de succesvolle trainer. Het ziet er echter wel naar uit dat Bayern een groot deel van de transfersom van 38 miljoen wil terugverdienen.