Wéér heuglijk contractnieuws uit Zwolle: 'Hij heeft het oprecht afgedwongen'

Wéér heuglijk contractnieuws uit Zwolle: 'Hij heeft het oprecht afgedwongen'

01-04-2016 14:51
1

Wouter Marinus speelt ook de komende jaren voor PEC Zwolle. De 21-jarige middenvelder, die deze jaargang in 26 van de 28 competitieduels in actie kwam namens de nummer acht van de Eredivisie, heeft vrijdag bijgetekend tot medio 2019. 

PEC Zwolle meldt dat via de officiële kanalen. Marinus, die voorheen voor sc Heerenveen speelde, is verguld met zijn nieuwe contract. "Hier in Zwolle heb ik het ontzettend naar mijn zin. Niet alleen met mijn medespelers, maar ook met de trainers, supporters en de mensen op kantoor en in het spelershome kan ik het hartstikke goed vinden. Ik zit hier dan ook echt op mijn plek. Mijn doel voor de komende periode is de lijn doorzetten, die ik dit seizoen heb ingezet. Daarbij hoop ik zoveel mogelijk minuten te maken en belangrijk te zijn voor het team", aldus de rechtspoot. 

Ook technisch directeur Gerard Nijkamp is blij met het contractnieuws. "Wouter maakt dit seizoen een uitstekende ontwikkeling door. Met zijn drive en manier van spelen is hij van grote waarde voor ons team. Het is niet voor niets dat Wouter de middenvelder is met de meeste speelminuten dit seizoen. Zijn contractverlenging heeft hij dan ook oprecht afgedwongen."

PEC maakte donderdag al bekend dat nog een andere basiskracht heeft bijtekend in Zwolle. Net als Marinus ligt nu ook Ryan Thomas voor drie extra seizoenen vast bij de ploeg van trainer Ron Jans.