Update: Graafschap-aanvaller krabbelt terug: 'Ik wil absoluut nog niet weg'

Update: Graafschap-aanvaller krabbelt terug: 'Ik wil absoluut nog niet weg'

06-04-2016 14:32
10

Cas Peters zou dolgraag aan de slag willen bij zijn oude club FC Twente. De 22-jarige aanvaller staat momenteel nog onder contract bij De Graafschap. Peters doorliep de jeugdopleiding van Twente, maar debuteerde nooit in de Eredivisie namens de Tukkers. 

Na zijn periode in Enschede kwam Peters uit voor onder meer Go Ahead Eagles en FC Emmen. Afgelopen zomer tekende de spits na een succesvol seizoen in de Jupiler League een contract bij het Portugese Nacional. Dat avontuur liep echter uit op een fiasco. Enkele weken na zijn transfer naar Nacional werd het contract van Peters al ontbonden. Diverse Eredivisie-clubs hengelden naar zijn diensten, maar De Graafschap trok uiteindelijk aan het langste eind.

Hoewel Peters in Doetinchem een tweejarig contract ondertekende, zal hij geen moment twijfelen wanneer zijn oude liefde Twente voor hem aanklopt. "Als ik terug kan naar FC Twente, dan teken ik gelijk voor drie of vier jaar", aldus de aanvaller tegenover Twente Insite. Peters maakte deze jaargang vier doelpunten in 25 Eredivisie-duels namens De Graafschap. 

Update 14.32: Peters is een beetje geschrokken na het lezen van zijn eigen uitspraak over FC Twente. De aanvaller brengt in gesprek met Twente Insite een nuance aan: "Als Twente in de toekomst komt, ja, dan zou ik eventueel voor drie of vier jaar tekenen. Twente zit in mijn hart, maar nu speel ik voor De Graafschap. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin en wil dan ook absoluut nog niet weg."