Twente-speler niet blij met uitlatingen Gudde: Wie heeft daar nou belang bij?

Twente-speler niet blij met uitlatingen Gudde: "Wie heeft daar nou belang bij?"

06-04-2016 08:35
2

Bij FC Twente is het in de aanloop naar het competitietreffen met Feyenoord allerminst rustig. De Tukkers kregen drie punten in mindering van de licentiecommissie KNVB, maar bij de pakken neerzitten doen ze in Enschede niet. Dat stelt Bruno Uvini.

De 24-jarige verdediger wil de drie afgepakte punten zondag in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord 'terug' veroveren. "En waarom zou dat niet kunnen?", vraagt hij zich af in gesprek met TC Tubantia. "Ik weet dat het niet gaat gebeuren. Maar als we deze ploeg nog een jaar bij elkaar zouden houden, zijn we nog tot veel verrassingen in staat."

Wedden

Meer odds

Twente zakte door de straf naar de dertiende plaats in de Eredivisie. Onder meer Feyenoord-directeur Eric Gudde stelde onlangs, in zijn functie als bestuurder van de Eredivisie CV, niet blij te zijn met het reilen en zeilen in Enschede. Uvini verbaast zich daarover. "Ik heb in de kranten gelezen dat andere clubs willen dat Twente gaat bloeden voor het verleden. Daar snap ik dus helemaal niks van."

"Twente is een van de grootste clubs van het land", zo stelt de Braziliaan. "Kijk eens naar de supporters. Zo'n club mag toch niet verdwijnen? Wie heeft daar nou belang bij? De Eredivisie is juist gebaat bij een zo sterk mogelijk FC Twente.''