Duitsers zetten vette streep door Chelsea-plannetje met Aké: Geen sprake van

Duitsers zetten vette streep door Chelsea-plannetje met Aké: "Geen sprake van"

Gepubliceerd: donderdag 7 april 2016 om 10:53do 07-04-2016 om 10:53

Andreas Christensen keert komende zomer zo goed als zeker níet terug bij Chelsea. De Britse grootmacht verhuurde de jonge Deen afgelopen jaar voor twee seizoenen aan Borussia Mönchengladbach en zou hem naar verluidt graag vervroegd terughalen naar Londen. 

Max Eberl, technisch directeur van Gladbach, laat in gesprek met BILD weten dat wat hem betreft een terugkeer van Christensen absoluut niet aan de orde is. "We zijn met Chelsea en deze jongen een deal voor twee jaar overeen gekomen. Daar gaat niets aan veranderen, geen sprake van. Sterker nog: als het mogelijk is, zouden we hem zelfs langer dan die twee jaar bij deze club willen houden."

Twee weken terug meldde BILD dat Chelsea van plan was om Nathan Aké te betrekken in een ruildeal met Christensen. Het idee was dat Christensen in de zomer terugkeerde en Gladbach één jaar de beschikking kreeg over de jonge Nederlander, die nu nog door Chelsea gestald wordt bij Watford. Na de opmerkingen van Eberl lijkt die deal dus sowieso niet meer aan de orde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws