Onnodige nederlaag: Het is nu doodzonde en iedereen is er even doodziek van

Onnodige nederlaag: "Het is nu doodzonde en iedereen is er even doodziek van"

10-04-2016 20:52
1

De Graafschap heeft zondagmiddag niet weten te profiteren van de nederlaag van SC Cambuur eerder deze speelronde. Op bezoek bij FC Groningen verloren de Superboeren met 3-1, waardoor het verschil met hekkensluiter Cambuur nog altijd één punt bedraagt. De Graafschap-verdediger Nathaniel Will was na afloop van de verliespartij echter optimistisch over de afloop van het seizoen. 

"Het is nu even doodzonde en iedereen is er even doodziek van. Maar we doen niet onder voor Groningen, dat is een houvast voor de volgende wedstrijden", vertelde hij na afloop aan Omroep Gelderland. "We begonnen goed en kwamen op voorsprong, maar het was vervelend dat we er niet meer uithaalden. Ze krijgen een vrije trap die erin gaat, maar die 2-1 valt veel te makkelijk."

Ploeggenoot Youssef El Jebli beaamt de uitspraken van Will. "De eerste helft konden wel met 2-0 of 3-0 voorkomen. We speelden goed voetbal en creëerden honderd procent kansen. Ongelooflijk dat die er niet in gingen. Je wilt drie punten, maar een punt was ook nog mooi geweest. Maar dan koppen zij met veel geluk een voorzet binnen. Echt klote, ja."