'Van Gaal raakt onder de indruk van plaaggeest en denkt aan zomerse transfer'

'Van Gaal raakt onder de indruk van plaaggeest en denkt aan zomerse transfer'

14-04-2016 08:48
1

Manchester United denkt aan defensieve versterking. De Braziliaan Naldo van VfL Wolfsburg wordt in verband gebracht met de Engelsen. De international is vereerd door de belangstelling.

Volgens berichten uit Duitsland uit Kicker heeft Manchester United Naldo op de radar staan en wil de club van Louis van Gaal in de zomer toeslaan. Van Gaal raakte onder de indruk tijdens het Champions League-duel van Manchester op bezoek bij Wolfsburg. De Duitsers wonnen de wedstrijd in de poulefase met 3-2. Dat was grotendeels te danken aan Naldo, die twee keer scoorde.

Naldo zegt vereerd te zijn door de interesse van United. "Manchester United is een grote club. Hun interesse is een eer", zegt Naldo tegen het hiervoor genoemde Kicker. De 33-jarige verdediger beschikt bij Wolfsburg over een aflopend contract. "Ik voel me goed hier en denk nu alleen aan dit seizoen."

Naldo speelde eerder zeven jaar voor Werder Bremen, dat hem in 2004 kocht van het Braziliaanse Juventude RS. De verdediger heeft vier interlands voor Brazilië op zijn naam staan.