'Van Gaal gooit sensatie in de strijd om Italiaan naar Engeland te halen'

'Van Gaal gooit sensatie in de strijd om Italiaan naar Engeland te halen'

14-04-2016 19:51
7

In Engeland hebben ze dit seizoen kennis mogen maken met de achttienjarige Marcus Rashford. In competitieverband was de jongeling tot nu toe goed voor drie treffers in zes duels en dat leidt tot interesse van andere clubs.

Het gerucht dat donderdagavond naar buiten kwam is echter zeer opvallend te noemen. De jongeling die onder het bewind van trainer Louis van Gaal is doorgebroken in Engeland zou volgens La Nazione in de belangstelling staan van Fiorentina, meldt Manchester Evening News.

Vleugelspeler Federico Bernardeschi zou dan de omgekeerde weg bewandelen. United, dat momenteel op de vijfde plek staat in de Premier League, zou zo'n dertig miljoen euro over hebben voor de Italiaan plus Rashford. Of de jonge aanvaller überhaupt oren heeft naar een transfer naar Italië is niet bekend.

De 22-jarige Bernardeschi scoorde dit seizoen één keer in 27 Serie A-duels. In maart 2016 maakte de Italiaan zijn debuut voor de nationale ploeg. Bondscoach Antonio Conte liet hem opdraven tijdens een interland tegen Spanje. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s