'Klopp zei: 'Creëer een moment voor jullie kinderen en kleinkinderen''

'Klopp zei: 'Creëer een moment voor jullie kinderen en kleinkinderen''

14-04-2016 23:47
3

Liverpool presteerde donderdagavond het onmogelijke. De ploeg van Jürgen Klopp keek tegen Borussia Dortmund tegen een 1-3 achterstand aan, maar knokte zich op sensationele wijze terug en won met 4-3.

Liverpool staat daardoor in de halve finales van de Europa League. Dejan Lovren was in blessuretijd de matchwinner door met het hoofd te scoren. "Een geweldig gevoel", reageert Lovren  na afloop in gesprek met BT Sport. "Ik denk dat het een van de beste wedstrijden van de afgelopen twee drie jaar is geweest. We bleven in onszelf geloven. In de rust zeiden we: we hebben niets te verliezen. We moeten vertrouwen blijven houden. Iedereen heeft geweldig werk geleverd."

Divock Origi stond aan de basis van de waanzinnige comeback, met de 1-2. "Dit is heel speciaal. Met de rust staan we 0-2 achter. De trainer vertelde ons in de kleedkamer dat wij een moment moesten creëren voor onze kinderen en kleinkinderen. We moesten ook een speciale avond maken voor de fans. En daar geloofden wij ook in. Op het einde van de wedstrijd zagen wij aanvallers en verdedigers scoren. Dat was erg mooi."