Vijf voor twaalf voor Willem II: Druk leggen de media ons op, niet wij

Vijf voor twaalf voor Willem II: "Druk leggen de media ons op, niet wij"

15-04-2016 20:36
2

Willem II moet in de resterende vier wedstrijden nog alle zeilen bijzetten om de nacompetitie te ontlopen. De Tilburgers nemen het zondag thuis op tegen ADO Den Haag.

Trainer Jürgen Streppel kent het belang van het thuisduel. "We weten waar we staan, daar kunnen we moeilijk om gaan doen maar dat is gewoon zo", meldt hij aan Omroep Brabant. "Wij zijn echt bezig om wedstrijden te winnen en hoe we dat dan moeten gaan doen. We maken plannen met elkaar. Op de uitslag hebben we niet zo veel invloed, op de manier van spelen wel."

Wedden

Meer odds

Willem II heeft momenteel evenveel punten als nummer zestien Excelsior. "Druk leggen de media ons op, dat moeten wij niet doen. Dat voel ik niet. Ik had liever eerste gestaan, dan voel je die druk. Vorig jaar had je dat ook van het steeds moeten winnen om achtste of negende te worden. Natuurlijk speelt er wel wat maar we zijn nu druk bezig met de wedstrijd van zondag tegen ADO Den Haag en hoe we dat aan moeten pakken. En het geeft naar onszelf toe een rustig gevoel als we drie punten pakken."