Tete opgenomen in wedstrijdselectie Ajax; vleugelaanvaller valt buiten de boot

Tete opgenomen in wedstrijdselectie Ajax; vleugelaanvaller valt buiten de boot

16-04-2016 13:22
17

Kenny Tete behoort komende zondag tot de wedstrijdselectie van Ajax. Trainer Frank de Boer acht de vleugelverdediger fit genoeg om te spelen. Opvallend is dat ook Vaclav Cerny bij de selectie zit, maar dat Viktor Fischer en Donny van de Beek ontbreken. 

Van de Beek heeft last van zijn heup, zo meldt Ajax via de officiële kanalen. Fischer behoorde de laatste maanden steevast tot de wedstrijdselectie van De Boer, maar is nu dus gepasseerd. Twijfelgeval Mitchell Dijks blijkt fit genoeg voor de clash met de club uit de Domstad. De linkervleugelverdediger had last van een voetblessure. Voor de rest kiest de Ajax-trainer voor de bekende namen. Ajax en FC Utrecht trappen aanstaande zondag om 12.30 uur af in de Arena.

De volledige selectie: Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Mike van der Hoorn, Riechedly Bazoer, Daley Sinkgraven, Arek Milik, Davy Klaassen, Amin Younes, Lasse Schöne, Anwar El Ghazi, Kenny Tete, Thulani Serero, Vaclav Cerny, Nick Viergever, Nemanja Gudelj, Diederik Boer en Mitchell Dijks