Dit was de ochtend: Cambuur heeft wonder nodig, Van der Wiel staat voor overstap

Dit was de ochtend: Cambuur heeft wonder nodig, Van der Wiel staat voor overstap

Gepubliceerd: vrijdag 22 april 2016 om 12:00vr 22-04-2016 om 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Cambuur-aanvaller werpt de handdoek
Bij SC Cambuur lijkt langzaam het besef door te dringen: de Leeuwarders degraderen uit de Eredivisie. Cambuur heeft een achterstand van vier punten op De Graafschap en speelt de laatste twee wedstrijden tegen PSV en Excelsior. Alleen een wonder kan de ploeg van coach Marcel Keizer nog redden. (Leeuwarder Courant

Verdeeldheid bij Feyenoord-leiding over aanblijven van Van Geel
Omdat Martin van Geel een contract voor onbepaalde tijd heeft in De Kuip, is een ontslag bijna onmogelijk. Een eventueel ontslag van de technisch directeur zou Feyenoord enorm veel geld kosten én Van Geel zou zijn gedwongen vertrek bij een rechter succesvol kunnen aanvechten. De meningen over zijn functioneren zijn bovendien verdeeld. (De Telegraaf)

Heel AZ juicht voor Feyenoord
Als Feyenoord aanstaande zondag de KNVB Beker wint, is AZ - de nummer vier van de Eredivisie - verzekerd van plaatsing voor de Europa League. Het is dan vrijwel zeker dat AZ de play-offs mag overslaan. En dus juichen de spelers van de club uit Alkmaar voor de finale voor de club uit Rotterdam.

Volop belangstelling voor Cambuur-pechvogel
Kevin van Veen hoopt ook komend jaar in de Eredivisie te spelen. De aanvaller van SC Cambuur staat naar eigen zeggen in de belangstelling van onder meer twee Eredivisie-clubs. De spits staat echter nog onder contract bij Scunthorpe United, die hem graag terug willen hebben. (FOX Sports)

Van der Wiel staat voor transfervrije overstap naar andere Ligue 1-club
Gregory van der Wiel lijkt ook de komende jaren actief te zijn in de Ligue 1. De rechtsback heeft een aflopend contract bij Paris Saint-Germain en daar hoopt een andere Franse club van te profiteren. Van der Wiel is in vergevorderde onderhandelingen. (Nice Matin)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws