'Met beetje hulp van Feyenoord kan het een prachtig einde van seizoen worden'

'Met beetje hulp van Feyenoord kan het een prachtig einde van seizoen worden'

22-04-2016 12:11
2

AZ is zondag 'fan' van Feyenoord. Wanneer de Rotterdammers de bekerfinale winnen, plaatst de nummer vier van de Eredivisie zich direct voor Europees voetbal. De Alkmaarders bezetten deze positie nu.

Omdat AZ donderdag op bezoek bij ADO Den Haag won (1-2) en FC Utrecht onderuit ging tegen De Graafschap (0-2), hebben de Noord-Hollanders een marge van drie punten op de Domstedelingen. Ook Heracles Almelo heeft drie punten minder dan AZ.

Wedden

Meer odds

"Dit waren drie heel belangrijke punten. Ik ga zondag ook zeker naar de finale kijken, die is net zo belangrijk. We hopen natuurlijk dat Feyenoord wint zodat we de vierde plek kunnen pakken en Europa in kunnen. We staan er op dit moment goed voor en met een beetje hulp van Feyenoord kan het een prachtig einde van het seizoen worden", zegt Muamer Tankovic tegen AZ Fanpage.

Zelf beleeft Tankovic een minder goed seizoen, omdat de Zweedse vleugelaanvaller vaak op de bank zit. Hij uitte zijn onvrede al. Over de toekomst wil Tankovic zich nog niet uitlaten. "Dit seizoen is het belangrijkste. Volgend seizoen is nog ver weg. Het belangrijkste is dat we dit jaar goed afsluiten", aldus de Scandinaviër.