Vermeer niet helemaal eens met Kuyt: Vergoedt niet het hele seizoen

Vermeer niet helemaal eens met Kuyt: "Vergoedt niet het hele seizoen"

22-04-2016 22:04
16

Kenneth Vermeer kan zondag voor de tweede keer in zijn loopbaan beslag leggen op de KNVB Beker. De doelman van Feyenoord kijkt met een goed gevoel uit naar de finale tegen FC Utrecht.

"Iedereen is ermee bezig, het komt steeds dichterbij", blikt Vermeer vooruit in gesprek met Feyenoord TV.  De doelman is samen met Eric Botteghin en Dirk Kuyt de enige Feyenoorder die de prijs ooit won. "Op dit moment ben ik vrij ontspannen, maar misschien dat de zenuwen nog komen. Je merkt wel in de kleedkamer dat iedereen ernaar uit kijkt. We hebben er zin in."

Volgens Kuyt is het seizoen van Feyenoord geslaagd wanneer de beker wordt gewonnen, maar daar sluit Vermeer zich niet helemaal bij aan. "Het vergoedt niet het hele seizoen als je de beker pakt, maar het vergoedt wel een hoop." Volgens de doelman is het een voordeel voor Feyenoord dat het duel in De Kuip wordt gespeeld.

"Dat helpt misschien wel een beetje, het is ons stadion. Het zit dan nu wel voor de helft gevuld met Utrecht-supporters, maar dat neemt niet weg dat we thuis spelen."