'Rutten keert niet terug naar Twente en zet krabbel onder voorcontract'

'Rutten keert niet terug naar Twente en zet krabbel onder voorcontract'

Gepubliceerd: maandag 25 april 2016 om 17:15ma 25-04-2016 om 17:15

Fred Rutten wordt volgens Gulf News de nieuwe manager van Al-Shabab uit de Verenigde Arabische Emiraten. De Arabische media kwamen afgelopen weekeinde nog met de naam van Huub Stevens op de proppen, maar zetten nu in op de voormalig Feyenoord-trainer Rutten.

De coach zit na zijn vertrek bij Feyenoord zonder club en werd al even in verband gebracht met Al-Jazira, de club van Henk ten Cate. Ook een rol bij FC Twente leek lange tijd in het vat te zitten, maar volgens het Arabische medium neemt Rutten na dit seizoen de taken over van de Braziliaanse manager Caio Junior. Hij staat nu nog aan het roer bij nummer zes Al-Shabab.

Twente kan Rutten naar verluidt dus opzij schuiven. Hij werd volgens diverse media als de ideale nieuwe technisch manager dan wel directeur van Twente gezien. Rutten zou zelfs al een voorcontract hebben gesigneerd bij Al-Shabab. De 54-jarige manager was voorheen niet alleen werkzaam bij Feyenoord, maar onder meer ook bij zijn grote liefde Twente, Schalke 04, PSV en Vitesse.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws