Fraser gelinkt aan gevoelige Eredivisie-transfer: Met elkaar gesproken

Fraser gelinkt aan gevoelige Eredivisie-transfer: "Met elkaar gesproken"

25-04-2016 20:28
5

De moeizame en geruchtmakende samenwerking tussen ADO Den Haag en eigenaar Hui Wang kan ervoor zorgen dat Henk Fraser in de zomer elders aan de slag gaat. Vitesse zou dan een mooie vervolgstap zijn.

Althans, dat stelt Valentijn Driessen. De chef sport van De Telegraaf linkt Fraser maandag aan de Arnhemse club. "Daar zit grote vriend Mo Allach, die is daar technisch directeur en ze hebben een keer met elkaar gesproken", aldus Driessen bij Omroep West.

Over een concrete deal werd niet gepraat, maar de journalist speculeert wel. "Dat was een 'vriendschapsgesprek'. Maar Rob Maas doet het niet goed in Arnhem, het zou mij niet verbazen als dat die kant op zou gaan."

De opstelsom lijkt daardoor snel gemaakt. Maas nam in de winterstop het stokje over van de naar Maccabi Tel Aviv vertrokken Peter Bosz, maar is zéér impopulair onder de Arnhemse fans. Het is daarnaast bekend dat Fraser, bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer in Den Haag, niet blij is met de manier waarop ADO wordt geleid door Wang.