PSG loopt nu al blauwtje bij Mahrez: 'Ik word niet enthousiast van dat idee'

PSG loopt nu al blauwtje bij Mahrez: 'Ik word niet enthousiast van dat idee'

26-04-2016 10:56
12

Riyad Mahrez staat in de belangstelling van veel Europese topclubs, maar het is niet waarschijnlijk dat hij Engeland verlaat. Dat zegt de Speler van het Jaar van de Premier League in een interview met 'Onze Mondial'.

Dat Mahrez, die in 2013 nog in de Franse Ligue 2 speelde met Le Havre, een aparte route heeft afgelegd staat vast. "Ja, het is a-typisch. Daar denk ik ook vaak over na. Maar ik ben blij hoe het is gelopen. Ik zou mijn route voor helemaal niets anders hebben willen doen", aldus Mahrez.

Onder meer Paris Saint-Germain lonkt naar de Leicester-ster. "Ze zijn een hele grote club geworden. Van kleins af aan was ik alleen voor Olympique Marseille. Ook nu word ik niet heel enthousiast van het idee om voor PSG te spelen", aldus Mahrez, die als klein kind zei van Barcelona te dromen. Ook die club volgt Mahrez. "Dat heb ik inderdaad ook gehoord. Maar ik wil daar eigenlijk helemaal niet over praten."

Dat Nasser Al Khelaifi, president van PSG, graag een Islamitische speler in zijn selectie wil, neemt Mahrez voor kennisgeving aan. "Ik zal niet zeggen dat het onmogelijk is (voor mij, red.). Maar ik wil nu niet vertrekken. Ik wil niet terug naar Frankrijk. Ik hou van Engeland."