Naast Kuyt niet Jan Smit, maar Peter Houtman

Kuyt pakt de microfoon: Ik denk niet dat we samen een plaat moeten uitbrengen

Kuyt pakt de microfoon: "Ik denk niet dat we samen een plaat moeten uitbrengen"

26-04-2016 17:22
5

Na afloop van het winnen van de KNVB Beker in De Kuip vierde Dirk Kuyt een afterparty met onder meer Jan Smit. De volkszanger zong samen met de aanvoerder van Feyenoord enkele nummers. Geen groot succes, aldus Kuyt zelf. 

"Ik denk niet dat we samen een plaat moeten uitbrengen", lacht de 35-jarige aanvaller in gesprek met Metro. "Daar is mijn stem niet heel geschikt voor. Maar het was prachtig om met alle spelers, familie en vrienden feest te vieren. En dan de volgende dag naar de Coolsingel. Het was echt ontzettend mooi om al die mensen te zien."

Ook vleugelverdediger Rick Karsdorp genoot met volle teugen van de huldiging op het Rotterdamse gemeentehuis. "Ik ben hier weleens naar de McDonald's geweest, maar verder niet. Toen Feyenoord in 2008 gehuldigd werd, was ik met Oranje onder 13 naar een toernooi. Nu kom ik woorden tekort om te omschrijven hoe het is om hier als speler te staan. Dit smaakt naar meer. Het zou helemaal fantastisch zijn om hier een keer met de kampioensschaal te staan."