De Boer moet schuiven door schorsing: Ik weet wat er van me wordt verwacht

De Boer moet schuiven door schorsing: "Ik weet wat er van me wordt verwacht"

Gepubliceerd: woensdag 27 april 2016 om 07:05wo 27-04-2016 om 07:05

Joël Veltman vindt het geen probleem om komend weekend weer de rol van centrale verdediger in te vullen. De verdediger van Ajax speelde door de blessure van Kenny Tete de laatste tijd op de rechtsbackpositie, maar door de schorsing van Mitchell Dijks is het waarschijnlijk dat Veltman weer naar het centrum wordt geschoven door trainer Frank de Boer.

Zo denkt ook Veltman. "Het zou kunnen dat ik weer centraal ga spelen, dat is aan de trainer. Persoonlijk maakt het mij niet zo veel uit op welke plek ik sta", aldus de tienvoudig Oranje-international in gesprek met Voetbal International

Tegen SC Cambuur begin deze maand (0-1 winst Ajax), schoof Veltman al eens terug naar het hart van de defensie, toen Mike van der Hoorn met een blessure uitviel. "Dat ging prima. Ik weet op beide posities wat er van me wordt verwacht", zegt Veltman.

Tete en Jaïro Riedewald zijn inmiddels hersteld van hun blessures. Veltman maakt zich zodoende geen zorgen voor het cruciale Eredivisie-duel met FC Twente. "We hebben we genoeg opties om de afwezigheid van Mitchell op te vangen", besluit Veltman. Ajax trapt zondag om 14.30 uur af in de Amsterdam Arena. Titelconcurrent PSV treft op hetzelfde moment in eigen huis SC Cambuur.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws