Vardy 'te oud' voor opvallende transfer: 'Hij heeft even in de bak gezeten'

Vardy 'te oud' voor opvallende transfer: 'Hij heeft even in de bak gezeten'

27-04-2016 15:11
1

RB Leipzig-manager Ralph Rangnick zal zich ongetwijfeld nog eens flink achter de oren krabben. Hij liet twee jaar geleden Jamie Vardy lopen, op het moment dat de aanvaller nog niet wereldberoemd was.

Vardy heeft zich dit seizoen bewezen op topniveau, wordt waarschijnlijk kampioen met Leicester en is nu zelfs international van Engeland. Rangnick baalt er nog flink van, zo vertelt hij tegenover BILD. "We wilden toen dolgraag Joe Gomez, die later voor Liverpool koos, hebben."

"We vlogen vervolgens met zijn zaakwaarnemer van Londen terug naar Leipzig. In het vliegtuig zei de agent: 'Het is zonde dat u alleen deze speler wil strikken en dat u alleen gaat voor spelers die jonger zijn dan 24. Ik heb namelijk iemand die perfect zou zijn voor u. Ik kan zelfs garanderen dat hij een international wordt onder uw leiding. Maar hij is al 27 en hij heeft ook even in de bak gezeten na een kleine knokpartij.'"

"Het bleek Jamie Vardy te zijn. En ik heb toen gezegd dat we het niet zouden doen, omdat hij al 27 was", baalt Rangnick.