'Feyenoord trekt de stoute schoenen aan: terugkeer Berghuis in de maak'

'Feyenoord trekt de stoute schoenen aan: terugkeer Berghuis in de maak'

27-04-2016 16:57
15

Feyenoord hoopt Steven Berghuis te kunnen verleiden tot een overstap naar De Kuip. Het Algemeen Dagblad meldt dat woensdag. De 24-jarige buitenspeler is bij zijn huidige werkgever Watford op een zijspoor beland. 

Het AD schrijft dat Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst op zoek is naar extra aanvallende mogelijkheden. Berghuis is inmiddels gepolst. De bekerwinnaar uit Rotterdam hoopt de vleugelaanvaller komend seizoen te kunnen huren van Watford. 

In De Kuip beseft men maar al te goed dat het niet makkelijk wordt om Berghuis terug te halen naar Nederland. Watford betaalde afgelopen zomer ruim zes miljoen euro aan AZ om de dribbelaar in te lijven. Het huidige salaris van Berghuis is waarschijnlijk onbetaalbaar voor Feyenoord.

Watford en de speler zelf zouden dus bereid moeten zijn om mee te werken aan een constructie waarin een transfer wél mogelijk is. De overstap van Berghuis naar Londen is vooralsnog uitgelopen op een deceptie. Deze jaargang kwam de linkspoot welgeteld 127 minuten in actie in de Premier League.