'Juventus wil Champions League winnen en gaat voor aankoop van drietal'

'Juventus wil Champions League winnen en gaat voor aankoop van drietal'

27-04-2016 23:00
5

Juventus wil er alles aan doen om Paul Pogba ook volgend seizoen voor De Oude Dame te laten spelen. Bovendien gaat de club vol voor Henrikh Mkhitaryan, Andre Gomes en Edison Cavani. Dat meldt Gazzetta dello Sport.

Juventus stond vorig seizoen in de finale van de Champions League, maar dit seizoen werd de Italiaanse club uitgeschakeld door Bayern München. Na vijf opeenvolgende landstitels in Italië wil de clubleiding nu vol voor de eindzege in de Champions League gaan.

De aankoop van Mkhitaryan, Gomes en Cavani speelt daarbij een belangrijke rol. Mkhitaryan speelt nu voor Borussia Dortmund, maar de mogelijke terugkeer van Mario Götze naar BVB zou voor een vertrekwens bij de Armeense spelmaker zorgen.

Juventus zou zo'n twintig miljoen euro voor Gomes, nu nog spelend voor Valencia, willen betalen. De Spanjaarden willen echter zo'n dertig miljoen euro ontvangen. Voor Cavani zal naar alle waarschijnlijkheid het meeste geld op tafel moeten komen. De spits speelt nu nog voor Paris Saint-Germain en zou veertig miljoen euro moeten kosten.