Ajax gewaarschuwd voor vertrek Milik: 'Dan komen er aanbiedingen'

Ajax gewaarschuwd voor vertrek Milik: 'Dan komen er aanbiedingen'

Gepubliceerd: woensdag 27 april 2016 om 23:22wo 27-04-2016 om 23:22

Arek Milik is de laatste weken niet weg te slaan uit de headlines. De spits van Ajax scoort aan de lopende band en dat levert hem de nodige belangstelling op.

Ook woensdag was het weer raak, met geruchten over belangstelling uit Italië en Spanje. De vele berichten over Milik doen Tomasz Iwan goed. De sportief directeur van de Poolse voetbalbond verwacht dat de 22-jarige doelpuntenmaker van Ajax na het EK in Frankrijk een mooie transfer kan maken.

"Ik geniet van zijn spel", aldus Iwan, oud-speler van PSV, tegen Newsowy over Milik. "Arek heeft al heel vaak gezegd dat hij zich eerst wil concentreren op zijn spel bij Ajax en vervolgens de aandacht verlegd naar het EK met Polen. Dat is voor hem het perfécte moment om zich te laten zien."

"Ik denk dat het hem gaat lukken, zijn status waarmaken op het EK. Ik weet zeker dat hij kansen gaat krijgen en die ook gaat pakken. Ik weet zeker dat hij na het toernooi interessante aanbiedingen gaat krijgen. Dan is het alleen nog zaak om een goede beslissing te maken, want het heeft geen zin om ergens op de bank te gaan zitten", besluit Iwan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Ajax in de zomer afscheid nemen van Milik?

Ja
46%
Nee
54%
(1849 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws