Vilhena opnieuw gelinkt aan sensationele overstap naar Engeland

Vilhena opnieuw gelinkt aan sensationele overstap naar Engeland

28-04-2016 00:10
20

De kans is klein dat Feyenoord ook volgend seizoen over Tonny Vilhena kan beschikken. De middenvelder staat in het middelpunt van de belangstelling in Engeland.

In totaal zitten liefst vijf Premier League-clubs achter Vilhena aan, meldt The Daily Mail. De boulevardkrant claimt dat vooral Leicester City serieus is. De sensationele koploper van de Premier League bekijkt de optie om Vilhena in de zomer over te nemen van Feyenoord.

Wedden

Meer odds

Een transferbedrag is daarbij overbodig, want het contract van de 21-jarige middenvelder in Rotterdam loopt over twee maanden af. Leicester zit al het hele seizoen op de eerste rang voor Vilhena en besloot in januari op het laatste moment af te zien van een aanbieding.

In de zomer lijkt het er dus alsnog van te komen. Leicester heeft volgens The Daily Mail concurrentie van West Bromwich Albion. Sunderland, Swansea City én het Southampton van Ronald Koeman. Ook uit andere landen is er veel belangstelling voor Vilhena, die dit seizoen basisspeler is onder trainer Giovanni van Bronckhorst.