AC Milan-supporters zijn het spuugzat: 'De meest onwaardige aanvoerder ooit'

AC Milan-supporters zijn het spuugzat: 'De meest onwaardige aanvoerder ooit'

28-04-2016 12:22
9

De supporters van AC Milan zijn de magere prestaties van de laatste jaren meer dan zat. De Milanese achterban vindt dat het tijd is voor actie en heeft daarin een opmerkelijke eerste stap genomen. Volgens de fans moet aanvoerder Riccardo Montolivo vertrekken.

Supporters hebben op Facebook een oproep geplaatst om het contract van de middenvelder niet te verlengen. Zo'n 25.000 mensen steunen die oproep inmiddels. 'Geen nieuw contract voor Riccardo Montolivo, de meest onwaardige aanvoerder in de geschiedenis van Milan', valt te lezen op de pagina No Al Rinnovo Di Montolivo.

Wedden

Meer odds

Volgens de Italiaanse sportkrant Gazzetta dello Sport heeft Montolivo sinds zijn komst naar Milaan in 2012 nooit een goede band kunnen opbouwen met de tifosi in San Siro. Of de club het eens is met de supporters, zal snel blijken. Het contract van de 31-jarige Italiaan, die eerder voor Fiorentina speelde, loopt deze zomer af.

Milan staat momenteel op de zesde plaats in de Serie A. Niet alleen sportief gaat het moeizaam met de club, ook financieel verkeren de Milanezen in zwaar weer. Net als in 2014, heeft Milan een verlies van negentig miljoen euro geleden over 2015.