Sana betuigt spijt: Ik ben nog nooit zo geschokt en boos geweest

Sana betuigt spijt: "Ik ben nog nooit zo geschokt en boos geweest"

28-04-2016 13:36
17

Tobias Sana heeft spijt van zijn opmerkelijke actie tijdens het duel van zijn club Malmö FF met IFK Göteborg. De oud-Ajacied gooide een cornervlag het publiek in, nadat een vuurwerkbom bij hem in de buurt was ontploft.

"Ik heb veel pijn in mijn oren en hoofd. Ik weet nog steeds niet echt wat er is gebeurd. Ik ben nog nooit zo geschokt en boos geweest", reageert Sana, die voor zijn overstap naar Ajax in 2012 voor Göteborg speelde, op de clubsite. "Ik heb meerdere jaren voor Göteborg gespeeld en heb alle respect voor de club en de supporters."

"Ik kan begrijpen dat ik wordt uitgejoeld, maar er wordt een lijn overschreden wanneer iemand mij probeert te kwetsen", gaat de 26-jarige aanvaller verder. Hij heeft echter spijt van zijn reactie. "Nu de schok wat is gezakt, weet ik dat het de domste beslissing van mijn leven is. Er zijn veel jonge spelers die naar mij kijken en ik wil mij echt verontschuldigen."

Sana, die voornamelijk bankzitter is bij Malmö, hoeft niet te vrezen voor een straf van zijn club. 'Het was zeker geen goede reactie, maar we kunnen het begrijpen', stelt Malmö-directeur Niclas Carlnén.

Meer: Boze Ajax-flop gooit cornervlag als volleerde speerwerper naar fans