Braziliaanse slager haalt neus op Chinese miljoenen: Denk er niet over

Braziliaanse slager haalt neus op Chinese miljoenen: "Denk er niet over"

28-04-2016 14:14
1

Hoewel Alex Teixeira nog maar enkele maanden voetbalt voor het Chinese Jiangsu Suning FC, wordt hij al in verband gebracht met een transfer terug naar Europa. De Braziliaanse vleugelspits zou in de belangtelling staan van Internazionale, dat Felipe Melo als ruilobject zou hebben aangeboden.

Hoewel de geruchten over een eventuele transfer niet zijn bevestigd, laat Melo alvast weten niet als wisselgeld ingezet te willen worden. De controleur heeft het te goed naar zijn zin in Italië. "Ik heb nog een contract voor drie jaar in Italië en heb het hier uitstekend naar mijn zin. Ik heb niet de behoefte om van club te wisselen, dus ik denk er niet aan om naar China te gaan", laat Melo duidelijk weten in gesprek met Globoesporte.

Wedden

Meer odds

Melo hoopt zich weer in de nationale ploeg van Brazilië te voetballen. Het is één van de redenen voor hem om in Italië te blijven voetballen, omdat hij zo meer in beeld blijft van bondscoach Dunga. "Ik hoop zo spoedig mogelijk weer in het goud en groen van Brazilië te voetballen", aldus de 22-voudig international.