PSV 'maakt vijf goals' tegen Cambuur: 'Gaat ook om het prestige van de club'

PSV 'maakt vijf goals' tegen Cambuur: 'Gaat ook om het prestige van de club'

Gepubliceerd: donderdag 28 april 2016 om 17:55do 28-04-2016 om 17:55

Aad de Mos vindt dat PSV het (vooralsnog) zelf heeft laten liggen in de strijd om het kampioenschap. Puntenverlies tegen bijvoorbeeld ADO Den Haag, Willem II, Roda JC Kerkrade en Heracles Almelo doet PSV de das om volgens de 69-jarige voetbalcoach.

Met nog twee wedstrijden te gaan lijkt het doelsaldo een beslissende rol te gaan spelen. "Ik denk dat ze allebei geen steken meer laten vallen. Ik denk dat het doelsaldo opnieuw beslissend gaat worden", doelt De Mos op de spectaculaire ontknoping in 2007. PSV neemt het zondag op tegen SC Cambuur, dat al bijna gedegradeerd is. "Het is de laatste strohalm, maar het gaat natuurlijk ook om het prestige van de club. Ze zullen de deur heus niet open zetten, maar ik zie PSV wel vier of vijf goals maken", zegt de oud-trainer van PSV tegen Telesport Vandaag.

De Mos vindt niet dat PSV zich te druk mag maken over de omstreden Makkelie-penalty. "Over 34 wedstrijden gezien heeft PSV het zelf laten liggen. Maar in het voetbal weet je het nooit. Het kan ook zo zijn dat Ajax gelijkspeelt en dat PEC met Ron Jans een goede dag heeft en dat PSV verliest. Je moet alert zijn tot de laatste dag."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws