'Eredivisie-clubs volgen Jupiler League-ster van dertien goals en acht assists'

'Eredivisie-clubs volgen Jupiler League-ster van dertien goals en acht assists'

28-04-2016 20:07
1

VVV-Venlo hoopt dat het er komende zomer in slaagt om Jonathan Opoku in Noord-Limburg te houden. FOX Sports meldt donderdag dat diverse Eredivisie-clubs de verrichtingen van de aanvaller op de voet volgen. 

Opoku (26) maakte dit seizoen al dertien doelpunten namens VVV. Ook leverde de Nederlander met Ghanese roots acht assists af. Met die prima statistieken heeft hij zich dus in de kijker gespeeld bij een aantal clubs op het hoogste niveau. Welke ploegen azen op de handtekening van Opoku, meldt FOX Sports niet. VVV hoopt zijn tot 2017 doorlopende contract open te kunnen breken. 

De aanvaller is overigens pas bezig aan zijn eerste seizoen in Venlo. VVV nam hem afgelopen zomer over van FC Oss. In 2011 debuteerde Opoku in het betaald voetbal namens het inmiddels ter ziele gegane BV Veendam. 

Eerder deze week meldde Voetbal International dat ook een andere speler van VVV in de belangstelling staat van een club uit de Eredivisie. Ralf Seuntjens, maker van liefst 26 treffers dit seizoen, zou zich in de kijker hebben gespeeld bij Roda JC